Російський посол пригрозив Лондону затяжною війною в Україні

Російський посол пригрозив Лондону затяжною війною в Україні
Усе начебто через постачання Україні зброї.

Війна в Україні триватиме довше, якщо Велика Британія продовжить постачати зброю українській стороні.

Про це заявив Sky News посол росії в Великій Британії Андрій Келін.

Келін розповів що зброю, яку надало Сполучене Королівство, начебто зараз використовують для обстрілу мирних жителів на Донбасі на сході України.

Конфлікт закінчиться і… може закінчитися досить скоро, тому що… Велика Британія зрозуміє, що немає можливості перемогти росію, - заявив представник рф.

Він зазначив, що війна затягнеться, якщо Велика Британія продовжить постачати зброю, яку в Україні буцімто також використовують для обстрілів міст і мирного населення на Донбасі та в інших районах.

І чим більше Велика Британія надсилатиме зброї, тим довше українська… влада продовжуватиме конфлікт, - сказав Келін.

Ми ж нагадаємо, що внаслідок ракетних ударів росії по Україні було розбомблено школу і ферму на Сумщині.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
"Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму "Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму
У російському міноборони уточнили, що учасники навчань виконають вогневі завдання і вразять мішені на різних дальностях.
Loading...
Load next