Дайте Україні зброю дальньої дії, щоб покласти край війні - Борис Джонсон

Дайте Україні зброю дальньої дії, щоб покласти край війні - Борис Джонсон

За словами Бориса Джонсона, для того, щоб якнайшвидше зупинити війну, Україна має отримати новітнє озброєння, особливо ракетні комплекси великої дальності.

На його думку, до арсеналу мають бути включені дрони, зенітні ракети, літаки, бронемашини, танки та системи великої дальності, такі як ATACMS.

Джонсон заявив у коментарі Wall Street Journal, що "світ не може продовжувати дивитися, як українців тероризують ракетами та безпілотниками".

Мужність, необхідну для перемоги, українці мають. Вони ясно дали зрозуміти. Все, що їм потрібно, це інструменти.

Попри його припущення про те, що де-факто кордони, що існували до російського вторгнення 24 лютого, коли росія вже контролювала деякі частини української території, можуть стати відправною точкою для переговорів, він додав, що не слід очікувати, що Україна поступиться землею в обмін на мирну угоду.

Нагадаємо, що Politico оголосило путіна "невдахою року".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
"Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму "Явно має намір атакувати": Росія збирає десантників на масштабні навчання в окупованому Криму
У російському міноборони уточнили, що учасники навчань виконають вогневі завдання і вразять мішені на різних дальностях.
Loading...
Load next