Рада відправила у відставку міністра соціальної політики Лазебну

Рада відправила у відставку міністра соціальної політики Лазебну

Верховна Рада сьогодні звільнила Марину Лазебну з посади міністра соціальної політики України. 

Відправили у відставку міністра соціальної політики Марину Лазебну, - написав зокрема нардеп Дмитро Разумков у Telegram.

Як повідомляється, нардепи віддали 277 голосів "за".

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що кандидатка на пост міністра соціальної політики - Оксана Жолнович. Зараз вона є керівником Департаменту соціальної політики та охорони здоров'я в Офісі Президента. Але її призначення Рада планує розглянути не сьогодні, написав Гончаренко у Telegram.

Нагадаємо, що у Зеленського пояснили рішення щодо усунення Баканова та Венедіктової.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, ймовірно, зачепить тему поставки американської зброї під час свого візиту в Україну.
Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next