Льовочкін приїхав в Україну зі Суркісом і Пузановим і знову поїхав – "Схеми"

Льовочкін приїхав в Україну зі Суркісом і Пузановим і знову поїхав – "Схеми"

Народний депутат Сергій Льовочкін, обраний від ОПЗЖ до Верховної Ради, у липні відвідав Україну вперше від початку повномасштабного вторгнення російських військ, але знов залишив країну. Про це дізналися журналісти програми "Схеми" (Радіо Свобода).

Льовочкін, який досі публічно не висловився щодо агресії рф, залишив країну ще 10 лютого і, ймовірно, проживає на родинній віллі на півдні Франції, разом із сестрою, народною депутаткою Юлією Льовочкіною.

За даними джерел "Схем", Сергій Льовочкін заїхав в Україну вдень 6 липня (це сталось вперше після 24 лютого): народний депутат перетнув кордон у пункті пропуску "Краковець" на автомобілі Land Rover.

Разом із ним в Україну прибули депутати Григорій Суркіс та Олександр Пузанов, також обрані до парламенту від ОПЗЖ.

Офіційно Державна прикордонна служба не коментує таку інформацію.

Згідно з даними електронної системи поіменного голосування Верховної Ради, депутати Льовочкін, Суркіс та Пузанов відвідали у Києві пленарні засідання парламенту 8 та 9 липня та брали участь у голосуваннях.

Уже 13 липня знімальна група "Схем" зафіксувала як кортеж депутата Григорія Суркіса залишив територію столичного навчально-тренувального комплексу "Динамо".

Фото: "СХЕМИ"

Після цього броньований Maybach – у супроводі ще двох авто – виїхав із Києва на трасу у напрямку заходу України.

Як повідомили джерела, які мають доступ до бази перетину кордону, у цей день Сергій Льовочкін разом із Григорієм Суркісом та Олександром Пузановим виїхали за межі України, перетнувши державний кордон з Республікою Польща.

Таким чином за час повномасштабної війни росії проти України депутат Льовочкін пробув у країні неповних 8 днів.

Красномовним є фоторепортаж із матчу "Динамо" – "Фенербахче" в межах кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з футболу, який відбувся в польському місті Лодзь 20 липня.

Фото: "СХЕМИ"

Разом із президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом на матчі були нардепи України Григорій Суркіс, Сергій Льовочкін, Олександр Пузанов, Олександр Герега.

Нагадаємо, що Шольц скоротив військову підтримку України (список). Попри обіцянки наростити постачання зброї для українців, німецький політик помітно скоротив допомогу. Німецька опозиція вже критикує позицію уряду Німеччини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським У Польщі заявили про зустріч Дуди із Зеленським
Про це заявив у понеділок в ефірі Польського радіо голова Бюро національної безпеки (BBN) Польщі Павел Солох.
"За даними розвідки, російські війська не готові до атаки", – ексглава МЗС Польщі "За даними розвідки, російські війська не готові до атаки", – ексглава МЗС Польщі
РФ недостатньо, щоби зайняти всю Україну.
Loading...
Load next