У Туреччині відмовились співпрацювати з РФ щодо виробництва "Байрактарів"

У Туреччині відмовились співпрацювати з РФ щодо виробництва "Байрактарів"

Нещодавно Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що росія та ОАЕ зацікавилися виробництвом турецьких безпілотників Bayraktar. Поки у Туреччині не розглядають питання можливої співпраці з росією щодо спільного виробництва БПЛА.

Про це повідомив Керівник Управління оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір в інтерв’ю для видання Hurriyet.

Нічого не можу сказати. Немає нічого, що надійшло б до нашого порядку денного й щодо чого почалася б робота. Цей процес формується в межах політики Республіки Туреччина. Ми працюватимемо над технічним аспектом питання, – зазначив політик.

Нагадаємо, компанія "Baykar" безкоштовно передасть Польщі Bayraktar для України. Усі зібрані гроші передадуть на гуманітарну допомогу українцям та у фонд Збройних Сил України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Усі перешкоди усунуто": Україна готова розпочати виробництва безпілотників Bayraktar, - Кулеба (відео) "Усі перешкоди усунуто": Україна готова розпочати виробництва безпілотників Bayraktar, - Кулеба (відео)
В Україні усунуто всі перешкоди для виробництва турецьких ударних безпілотних літальних апаратів Bayraktar TB2.
Путін шантажував Туреччину через підтримку України Путін шантажував Туреччину через підтримку України
Президент Туреччини сказав президенту України Володимиру Зеленському під час квітневої зустрічі в Туреччині, що президент Росії Володимир Путін пригрозив продовжити заборону на польоти, якщо Туреччина не відмовиться від своїх продажів безпілотних літальних апаратів і підтримки України.
Loading...
Load next