Північна Македонія передала Україні літаки-штурмовики Су-25

Північна Македонія передала Україні літаки-штурмовики Су-25

Північна Македонія продовжує військово-технічну підтримку України. Як повідомило видання “МКД” країна передала ЗСУ чотири літаки Су-25, пише Telegram-канал “Інформаційний Спротив”.

Видання зазначає, що ці літаки країна закупила в України під час конфлікту на території Македонії у 2001 році за 4 млн. євро, а нинішня підготовка до їхньої передачі проходила в умовах таємниці.

Своєю чергою керівник Офісу президента України Андрій Єрмак упевнений, що отримання Україною далекобійних ракет ATACMS відіб'є бажання у російських окупантів відновлювати срср в Україні. Про це Єрмак заявив у Telegram-каналі.

Складні питання вимагають сучасних рішень. Особливо, якщо це питання глибинної ворожої військової логістики. ATACMS – відіб'є бажання тероризувати українців у всіх реконструкторів СРСР 2.0, – заявив Єрмак.

Нагадаємо, раніше Єрмак заявив, що найближчі місяці стануть вирішальними у війні проти рф.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил "Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.
"Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі "Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі
Командувач Об'єднаних сил Олександр Павлюк розповів, чи готове українське військо до можливого загострення бойових дій та про можливу контрнаступальну операцію.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next