Це ще не кінець: ЗСУ отримали турецькі бронетранспортери (відео)

Це ще не кінець: ЗСУ отримали турецькі бронетранспортери (відео)

Збройні сили України отримали партію нових турецьких бронетранспортерів Kirpi, очікується поставка ще 150 одиниць.

Про це повідомляє оперативне угруповання "Каховка".

Наших воїнів підтримують іноземні партнери. Весь Світ бажає, щоб Україна здобула Перемогу над лютим ворогом. Збройним Силам передали нові турецькі бронетранспортери BMC Kirpi, – пишуть військові.

Своєю чергою радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що численні заяви про контрнаступ ЗСУ були частиною інформаційного впливу на російських окупантів, а також зазначив, що українські війська вже сьогодні поступово наступають на противника. Про це він повідомив в інтерв'ю ВВС.

За його словами, обстріли Антонівського мосту в Херсоні показують, що звільнення обласного центру є принциповим для України.

Це дуже велике місто. Це єдине місто такого розміру, що перебуває в окупації, якщо не враховувати Луганськ і Донецьк – це інше питання, це питання восьми років війни. І тому певні дії наша армія робить уже сьогодні, – сказав Подоляк.

Він зазначив, що всі публічні коментарі про контрнаступ є частиною інформаційно-психологічних спецоперацій, щоб деморалізувати російську армію, яка "має розуміти, що її тут спалюватимуть".

Радник голови ОП підкреслив, що контрнаступ України поступово йде вже сьогодні методом "креативної війни" через завдання максимальної шкоди тилу противника.

Ми ж не воюємо як росія. Це росія формує великі колони, що відправляються в одному напрямку, незалежно від того, скільки людей загине. У нас війна зовсім інша, креативна війна, і наші партнери бачать це. Контрнаступи – це постійно, як у Мухаммеда Алі, "пурхати як метелик і жалити як бджола". Це ми й робимо. Це просто фантастична тактика наших Збройних Сил, – резюмував він.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявив, що переговори з росією можливі лише після її кількох важливих поразок.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил "Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.
"Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі "Ми чудово розуміємо, хто є перед нами" - командувач ОС про можливість ескалації конфлікту на Донбасі
Командувач Об'єднаних сил Олександр Павлюк розповів, чи готове українське військо до можливого загострення бойових дій та про можливу контрнаступальну операцію.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next