Постанови про відрядження чоловіків: чому Шмигаль відклав підписання

Постанови про відрядження чоловіків: чому Шмигаль відклав підписання
Раніше Кабмін прийняв постанову, згідно з якою з 1 вересня чоловіків планували випускати у відрядження за кордон строком на 7 днів при виконанні певних умов.

Голова фінансового комітету ВР Данило Гетманцев заявив, що прем'єр Денис Шмигаль відклав підписання постанови про відрядження чоловіків за кордон. Написав Гетманцев у Telegram.

Насправді немає нічого дивного в тому, що прем'єр відклав підписання постанови про т.зв. "єВідрядження", яке викликало вал критики в суспільстві.

Ініціатори механізму виїзду за кордон військовозобов'язаних запропонували рішення інтуїтивно, без належних розрахунків, що зрозуміло не змогло переконати суспільство у його доцільності.

Гетманцев додав, що підтримує позицію прем’єра.

Зрозуміло, що на сьомий місяць війни із відрядженнями треба щось вирішувати. Однак очевидно і те, що настав час приймати виважені та прораховані рішення, замість інтуїтивних, - зазначив він.

Нагадаємо, що "Україна готова швидко стати членом ЄС, "за дві ночі" - Кулеба.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати
Верховна Рада призначила головного санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового міністра охорони здоров'я.
Ляшко - новий міністр МОЗ: Шмигаль офіційно запропонував Раді нового кандидата Ляшко - новий міністр МОЗ: Шмигаль офіційно запропонував Раді нового кандидата
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вніс подання до Верховної Ради щодо затвердження санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового очільника МОЗ, після вчорашнього звільнення Максима Степанова.
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
Loading...
Load next