Ердоган поговорив із путіним: розмовляли про Україну

Ердоган поговорив із путіним: розмовляли про Україну

Сьогодні, 3 вересня, відбулася телефонна розмова між президентами рф та Туреччини володимиром путіним та Реджепом Таїпом Ердоганом. Під час переговорів обговорювалась і ситуація в Україні.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на російські ЗМІ. 

Так, президенти двох країн обговорили ситуацію в Україні. Зокрема, Ердоган обговорив із путіним приїзд місії МАГАТЕ на Запорізьку АЕС.

У розмові згадували й про реалізацію укладеної у Стамбулі “зернової угоди” та розширення економічних зв’язків.

Нагадаємо, Ердоган заявив, що хоче провести спільну зустріч з Володимиром Зеленським та російським диктатором володимиром путіним у Туреччині.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін шантажував Туреччину через підтримку України Путін шантажував Туреччину через підтримку України
Президент Туреччини сказав президенту України Володимиру Зеленському під час квітневої зустрічі в Туреччині, що президент Росії Володимир Путін пригрозив продовжити заборону на польоти, якщо Туреччина не відмовиться від своїх продажів безпілотних літальних апаратів і підтримки України.
"Для зниження напруженості між Росією та Україною": Ердоган запросив Путіна та Зеленського до Туреччини "Для зниження напруженості між Росією та Україною": Ердоган запросив Путіна та Зеленського до Туреччини
Речник Ердогана повідомив, що президент Туреччини найближчими тижнями відвідає Україну для переговорів із Зеленським.
Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують Зустріч Зеленського і Путіна може відбутися у Туреччині: деталі вирішують
Про це заявив Президент Туреччини Ердоган.
Loading...
Load next