У Кремлі розповіли, коли путін відвідає Донбас

У Кремлі розповіли, коли путін відвідає Донбас

У кремлі розповіли, коли президент росії володимир путін, поїде на Донбас «коли прийде час».

Про це у вівторок заявив Дмитро Пєсков, прессекретар глави рф, на Східному економічному форумі.

Щодо поїздки президента, я не сумніваюся, що коли час прийде, така поїздка відбудеться, — сказав прессекретар російського президента.

Втім про конкретні терміни, в які президент рф може відвідати окуповані Донецьку та Луганську області, Пєсков не позначив.

Крім того, він додав, що у володимира путіна щодо Донбасу "великі плани".

І будівництво ведеться, і вводяться нові об'єкти, вживаються енергійні зусилля для відновлення всіх систем життєзабезпечення. Це і водопроводи, і енергопостачання, соціальні об'єкти, — переконував журналістів Пєсков.

Нагадаємо, Денисенко пояснив небажання Байдена визнавати рф країною-спонсоркою тероризму.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані
Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що наразі Росія не отримувала офіційної пропозиції від президента Зеленського провести зустріч з Путіним у Ватикані.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next