росія готує в Європі провокацію зі "зброєю" для України, — РНБО

росія готує в Європі провокацію зі "зброєю" для України, —  РНБО

В РНБО повідомили, що росія готує у Європі провокацію із «зброєю» для України. Йдеться про продаж західного озброєння на чорному ринку.

Зважаючи на військові успіхи захисників України та підготовку проведення наступної зустрічі Контактної групи з питань оборони України у Німеччині, ворог може піти на провокацію у Європі.

З метою підриву довіри до України в очах західних партнерів з Європи, висока ймовірність здійснення терористичних актів чи інших злочинів під керівництвом російських спецслужб з використанням західного озброєння нібито «наданого Україні», - заявляють у Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони попереджає.

Наголошується, що у разі успіху таких провокацій російська сторона планує звинуватити Україну та використає міжнародні майданчики для спроби публічної дискредитації нашої держави.

У цьому зв'язку ЦПД заявляє, що все озброєння, яке надають країни-партнери, перебуває під постійним наглядом, а фейки про крадіжки чи “продаж” - це дезінформаційна кампанія кремля.

Нагадаємо, для легітимізації псевдореферендумів на міжнародній арені росіяни планують запросити політиків ЄС.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Повномасштабне вторгнення Росії: Зеленський оцінив можливість нападу РФ на територію України Повномасштабне вторгнення Росії: Зеленський оцінив можливість нападу РФ на територію України
Президент України Володимир Зеленський оцінив ймовірність повномасштабного вторгнення з боку Російської Федерації й заявив про те, що Україна нещодавно пережила чергову загрозу нападу Росії у квітні цього року.
Що обговорюватимуть секретарі РНБО під час зустрічі у Вільнюсі Що обговорюватимуть секретарі РНБО під час зустрічі у Вільнюсі
Данілов переконаний: Росія робить все можливе для того, щоб захопити Білорусь.
Міноборони Росії назвало причину нарощування їхніх військ поблизу України Міноборони Росії назвало причину нарощування їхніх військ поблизу України
Міністр оборони Росії Сергій Шойгу вже вкотре наголосив на тому, що ніби то саме керівництво України прагне дестабілізації на сході країни.
Loading...
Load next