Міністр оборони Польщі запропонував союзникам купувати у Варшави САУ Krab для ЗСУ

Міністр оборони Польщі запропонував союзникам купувати у Варшави САУ Krab для ЗСУ

У четвер Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак на військовій базі США Рамштайн у Німеччині запропонував союзникам купувати у Варшави САУ Krab для ЗСУ.

Про це повідомляє ПравдаТУТ News з посиланням на WNP.

Блащак зазначив, що друга сесія наради була присвячена ситуації в збройовій галузі. 

Зі свого боку я представив пропозицію польської збройової промисловості, особливо щодо гаубиць Krab. Це пропозиція, адресована країнам, особливо Західній Європі, які, замовляючи Crabs для України, можуть добре інвестувати свої гроші, — підкреслив він.

За його словами ці гроші потрібні для збільшення виробничого потенціалу Huta Stalowa Wola і всієї групи PGZ.

З кожним роком він стає більшим завдяки замовленням самої України та замовленням Міністерства національної оборони, – додав політик.

Він запевнив, що є можливості для збільшення виробничого потенціалу.

Віцепрем'єр Польщі також наголосив, що "це дуже хороший формат (зустрічі, — ред), тому що він дозволяє дуже ефективно координувати підтримку України".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вторгнення Росії: Поляки виступають за військову підтримку України Вторгнення Росії: Поляки виступають за військову підтримку України
Більшість польських громадян вважають, що у разі нападу Росії на Україну НАТО має надати військову підтримку саме Києву.
Санкції матимуть потужний вплив на економіку рф, коли з них не буде винятків, – Зеленський (відео) Санкції матимуть потужний вплив на економіку рф, коли з них не буде винятків, – Зеленський (відео)
Зеленський підкреслив, що санкції впроваджують проти росії не лише через вторгнення в Україну, але й через те, що вона порушує й нехтує фундаментальними принципами міжнародного права.
Німеччина передасть Україні найсучасніші системи протиповітряної оборони IRIS-T Німеччина передасть Україні найсучасніші системи протиповітряної оборони IRIS-T
Це дасть змогу Україні захистити ціле місто від російського повітряного нападу.
Loading...
Load next