Вторгнення Росії: Поляки виступають за військову підтримку України

Вторгнення Росії: Поляки виступають за військову підтримку України
Більшість польських громадян вважають, що у разі нападу Росії на Україну НАТО має надати військову підтримку саме Києву.

Зазначається, що 61,9% поляків на запитання про необхідність військової підтримки НАТО для України відповіли ствердно. Про підтримку поляків свідчать дані опитування SW Research для Rzeczpospolita.

При цьому, 13% опитаних проти, щоб НАТО допомагав Україні військовим чином. 25,1% польських респондентів не мають певної думки з цього приводу. Опитування проводили 30 листопада і 1 грудня серед 800 респондентів.

Надання військової підтримки підтримують 7 із 10 респондентів віком від 35 до 49 років та майже 2/3 опитаних (65%) з доходом у розмірі 1001 – 2000 злотих.

Військову допомогу Україні на випадок російської агресії підтримують 2 з 3 осіб у містах із населенням 100 тис. до 199 тис мешканців. Цю ідею набагато негативніше оцінюють чоловіки (19%), ніж жінки (8%), – сказав президент правління SW Research.

Нагадаємо, "Готові забезпечити усім необхідним": Пентагон пообіцяв допомогти Україні захиститись від нападу Росії. За даними ГУР Міноборони України, Росія накопичує війська на певному віддаленні від кордону України.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній" Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній"
Володимир Путін, коментуючи інформацію про підготовку Росії до повномасштабного наступу на Україну, сказав, що "червоною лінією" для Росії буде створення загроз для її безпеки, посилаючись на військові навчання НАТО й України в Чорному морі.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
У Польщі готуються до провокацій Росії під час військових навчань "Захід-2021" У Польщі готуються до провокацій Росії під час військових навчань "Захід-2021"
У Міністерстві національної оборони Польщі зауважили, що агресія Кремля проти України також почалася з військових маневрів на кордоні.
Loading...
Load next