"Наступний план путіна – поставити Україну на коліна через брак фінансових ресурсів", - прем'єр Польщі Моравецький

"Наступний план путіна – поставити Україну на коліна через брак фінансових ресурсів", - прем'єр Польщі Моравецький

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що наступний план російського диктатора володимира путіна – поставити Україну на коліна через брак фінансових ресурсів. Також він закликав країни ЄС виділити Києві обіцяний транш у 9 мільярдів євро. Повідомляє Канцелярія прем'єр-міністра у Twitter.

Наступний план путіна – поставити Україну на коліна через брак фінансових ресурсів, - сказав Моравецький.

За його словами, з цієї героїчної оборони України має народитися нова Європа – Європа з Україною як державою-членом.

Польща разом зі своїми союзниками наполегливо закликає нас надати Україні ті кошти, які ми обіцяли від ЄС, тобто 9 мільярдів євро, - зазначив Моравецький.

Нагадаємо, що "Україна отримає ще 675 мільйонів доларів безпекової допомоги від США" — Остін.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next