Зеленський пропонує передати місцеве управління у низці міст Донеччини головам МВА

Зеленський пропонує передати місцеве управління у низці міст Донеччини головам МВА

Президент України Володимир Зеленський запропонував Верховній Раді впорядкувати місцеве управління у низці міст на Донеччині. Відповідний проєкт постанови №8054 від 19 вересня розміщено на сайті парламенту.

Згідно з пояснювальною запискою, документом пропонується установити, що у період дії воєнного стану в Україні та 30 днів після його припинення чи скасування:

1) начальники Добропільської, Мирноградської, Покровської та Селидівської міських військових адміністрацій Покровського району Донецької області:

  • крім повноважень, віднесених до їх компетенції Законом України "Про правовий режим воєнного стану", здійснюють повноваження відповідних міських рад, їх виконавчих комітетів, відповідних міських голів;
  • можуть затвердити тимчасову структуру виконавчих органів відповідної міської ради (для працівників, посади яких не включені до тимчасових штатних розписів, оголошується простій або здійснюється їх переведення на рівнозначну чи нижчу посаду);

2) апарати Добропільської, Мирноградської, Покровської та Селидівської міських рад та їх виконавчі комітети, інші виконавчі органи, комунальні підприємства, установи та організації відповідних громад підпорядковуються начальникам відповідних військових адміністрацій населених пунктів у Донецькій області.

Добропільську, Мирноградську, Покровську та Селидівську міські військові адміністрації Покровського району Донецької області утворено указом Президента України від 1 вересня 2022 року № 620/2022.

Нагадаємо, що "Затишшя після перемог немає, це підготовка", - Зеленський (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає "Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає
У соцмережі з'явилося відео із чоловіком, схожим на члена Наглядової ради «Укрзалізниці» та блогера Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину.
Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото) Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото)
Нардеп Лерос заявив, що знайшов під своїм автомобілем засіб для відстеження місцезнаходження. У всьому звинувачує Офіс президента.
Loading...
Load next