У Чечні мобілізації не буде, — кадиров (відео)

У Чечні мобілізації не буде, — кадиров (відео)

Глава Чечні рамзан кадиров заявив, що у Чеченській республіці набір до лав ВС рф проводитися не буде, оскільки за час "спецоперації" суб'єкт перевиконав план утричі. Повідомляє Кавказ Реалії.

Сюжет із виступом кадирова вийшов у вечірньому випуску новин на одному із телеканалів. Участь у бойових діях за час війни взяли 20 тисяч людей. Чечня перевиконала "спущений план" на 254%, заявив він. Про який план мова йде, ким і яким чином він був затверджений, не уточнювалося.

Крім того, за словами Кадирова, родичі близько 40 жінок, які намагалися напередодні провести у Грозному антивоєнний мітинг, вже мобілізовано та відправлено до України. Він також пригрозив, що будь-кого, хто вийде на мітинг, або їхніх чоловіків та всіх дітей відправлятимуть "на передову".

Нагадаємо, що Киргизстан пригрозив в'язницею своїм громадянам у рф за участь у війні проти України.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next