"Поки не пізно, йдіть з України": Данілов відреагував на заклики кадирова нищити українські міста

"Поки не пізно, йдіть з України": Данілов відреагував на заклики кадирова нищити українські міста

Секретар Ради Національної безпеки і оборони України Олексій Данілов відреагував на заклики глави чечні рамзана кадирова нищити українські міста. У своєму Twitter він порадив чеченцям тікати з України та захищати Ічкерію від російської федерації.

Поки не пізно, йдіть з України й воюйте за незалежність Ічкерії – це краща гарантія, щоб росія вдруге не стерла з землі місто Джохар (Грозний). Якщо не знищити рф, вони повернуться, аби знову вбивати чеченських жінок і дітей. Ви ж не забули, – написав Данілов.

Глава чечні рамзан кадиров у своєму Телеграм-каналі записав голосове повідомлення, де назвав “слабкими” відповіді російської армії на обстріл територій, які він вважає російськими, і закликав “стерти українські міста з лиця землі”.

Ми відповідаємо слабко. Якщо прилетів снаряд у наш бік, у наш регіон, то треба стерти з землі міста, щоб було видно далекий горизонт, щоб розуміли, що не можна навіть подумати стріляти в наш бік, – сказав кадиров.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
"Інші країни Балтії розуміють, що таке РФ": Данілов заявив, що Росія не обмежується військовими діями в Україні "Інші країни Балтії розуміють, що таке РФ": Данілов заявив, що Росія не обмежується військовими діями в Україні
Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, попри надані Україною факти та докази.
Loading...
Load next