"Ми відповімо агресору на всі удари", - Зеленський

"Ми відповімо агресору на всі удари", - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна відповість на всі удари ворога. Заявив Зеленський у відеозверненні.

Ми відповімо агресору на всі удари – по Запоріжжю і Харкову, по Миколаєву, Нікополю, по Донбасу, по всіх наших містах і регіонах...

Ми обовʼязково звільнимо всю нашу країну – від Херсона до Луганщини, від Криму, підкреслюю, до Донеччини.

Ми не дозволимо окупанту залишитися непокараним. Кожен убивця і кат буде притягнутий до відповідальності за те, що накоїв проти нас, українців.

Нагадаємо, що Естонія долучилася до позову України проти рф щодо геноциду.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
"Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ "Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ
За його словами, найближчими місяцями інциденти на російських базах і складах на окупованих територіях можуть продовжитися.
Loading...
Load next