"Найближчим часом буде оголошено хороші новини" - Резніков провів розмову з главою Пентагону

"Найближчим часом буде оголошено хороші новини" - Резніков провів розмову з главою Пентагону

Міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонну розмову з міністром оборони США Ллойдом Остіном, обговорили актуальну ситуацію на передовій та Ramstein 6. Написав Резніков у Twitter.

Мав телефонну розмову з Ллойдом Остіном. Обговорили оновлення з передової, Ramstein 6 та способи посилення наших можливостей. Хороші новини будуть оголошені найближчим часом. Ллойд Остін III підтвердив, що США не визнають "референдуми" на тимчасово окупованих територіях України. Українська армія продовжуватиме використовувати зброю, щоб деокуповувати нашу землю, - написав Резніков.

Нагадаємо, що путін анексував ще частину України.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Розмова Зеленського і Байдена: про що говорили президенти? Розмова Зеленського і Байдена: про що говорили президенти?
Розмова двох лідерів тривала 1,5 години.
Про що говорили Путін і Байден: неприпустимість ядерної війни, санкції та переговори Про що говорили Путін і Байден: неприпустимість ядерної війни, санкції та переговори
Білий дім оприлюднив короткі підсумки майже годинної розмови лідерів США та Росії Джо Байдена та Володимира Путіна. Кремль деталі розмови на своєму сайті не опублікував — натомість із заявами виступив помічник Путіна Юрій Ушаков.
Кулеба та Єрмак прибули до США для підготовки візиту Зеленського Кулеба та Єрмак прибули до США для підготовки візиту Зеленського
У рамках підготовки українські посадовці зустрінуться з держсекретарем США Ентоні Блінкеном та іншими американськими чиновниками.
Loading...
Load next