У Білому домі відреагували на пропозицію тристоронніх переговорів з Путіним

У Білому домі відреагували на пропозицію тристоронніх переговорів з Путіним
Псакі порадила Росії врешті визначитися, яким буде подальший шлях кризи на російсько-українському прикордонні.

Білий дім відреагував на пропозицію президента України Володимира Зеленського провести тристоронні переговори з російським главою Володимиром Путіним. Про це на брифінгу сказала речниця Адміністрації Джен Псакі. Повідомляє УНІАН.

Вона заявила, що Путін повинен визначити, який шлях він обере: чи подальша ескалація й санкції, чи діалог.

Мені нічого відповісти у плані подальших кроків у переговорах. Зараз усі повернулися у свої столиці й це обговорюють. Зауважу, що позиція президента і наша полягає у тому, що Путін і Росія повинні визначитися, яким буде подальший шлях.

Ми готові незалежно від того, що вони вирішать. Якщо вони вирішать вторгнутися в Україну, економічні наслідки будуть далеко за межами 2014 року. Якщо вони вирішать, що захочуть брати участь у дипломатичних бесідах і переговорах, ми відкриті. І ми сподіваємося, що вони це зроблять, - відповіла Псакі.

Нагадаємо, що Зеленський запропонував Байдену провести тристоронню зустріч із Путіним. У Кремлі відреагували на пропозицію Володимира Зеленського до Джо Байдена провести тристоронні перемовини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній" Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній"
Володимир Путін, коментуючи інформацію про підготовку Росії до повномасштабного наступу на Україну, сказав, що "червоною лінією" для Росії буде створення загроз для її безпеки, посилаючись на військові навчання НАТО й України в Чорному морі.
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
Loading...
Load next