У кремлі кажуть, щодо кордонів анексованих територій Херсонщини та Запоріжжя ще "радитимуться"

У кремлі кажуть, щодо кордонів анексованих територій Херсонщини та Запоріжжя ще "радитимуться"

Прессекретар глави кремля дмитро пєсков заявив, що з питання про межі анексованих територій Херсонської та Запорізької областей "продовжать радитись із населенням цих областей". Повідомляють росЗМІ.

Також пєсков заявив, що тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей росія анексує "у межах 2014 року". 

Частково прояснення настало. Я вам скажу менш юридичною мовою: "лнр" і "днр" входять у межах 2014 року. Херсон та Запоріжжя - по кордону ми продовжимо радитись із населенням цих областей. У будь-якому випадку будь-яка конфігурація залежатиме лише від волі людей, які проживають на тій чи іншій території, – заявив пєсков.

Нагадаємо, що "Рф може вдарити по центрах постачання західної зброї Україні в Польщі — їхніх аеропортах", — американський сенатор Марко Рубіо.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму "Проти окупації треба боротися": Кучма назвав причини окупації Криму
"Те, що Росія зробила з Кримом, краще називати не анексією, а окупацією" - Леонід Кучма.
Росія виділить на утримання ОРДЛО близько 330 мільярдів гривень Росія виділить на утримання ОРДЛО близько 330 мільярдів гривень
Росія планує витратити на інтеграцію окупованого Донбасу близько 330 мільярдів гривень (900 мільярдів рублів).
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Loading...
Load next