"Найближчі півтора-два місяці для України будуть складними" – Данілов

"Найближчі півтора-два місяці для України будуть складними" – Данілов

Найближчі півтора-два місяці для України будуть дуже складними, але ж українцям їх слід витримати. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Так, буде тяжко, але нам потрібно пройти цей складний період. Після того як ми пройдемо саме цей період - він триватиме десь місяць-півтора-два. Безумство в голові цього Гітлера сучасності посилилося і не хоче виходити звідти. Нам просто слід зараз це витримати, – сказав Данілов.

Крім того, за словами секретаря РНБО, Україна має дані розвідок про те, що відбувається на території рф. І вже сьогодні ситуація там зовсім «не спокійна».

Там поселився терор проти власного народу. Нещодавно з'явився указ путіна щодо тих людей, які умовно займали нейтральну позицію. Він підписав цей указ, щоб їх пов'язати кров'ю. Вони там почалися всі ці протести. Ми прогнозували їх на листопад. Цей період на росії вже розпочався, - наголосив він.

Данілов назвав те, що відбувається в росії кроками відчаю і нагадав, як німецький фюрер Адольф Гітлер у травні 1945 року, перебуваючи в бункері, також видавав деякі укази.

Це починає нагадувати десь березень 1945 року, - додав він.

Нагадаємо, що "Україна закликає ООН та ЄС направити спостерігачів на Каховську ГЕС" – Шмигаль.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Loading...
Load next