Зеленський зустрівся в Києві з президентом Гвінеї-Бісау (відео)

Зеленський зустрівся в Києві з президентом Гвінеї-Бісау (відео)

Президент України Володимир Зеленський зустрівся в Києві з президентом Гвінеї-Бісау Умару Сісоку Ембало, який став першим лідером африканської держави, який відвідує Україну після 24 лютого. Про це повідомив Володимир Зеленський у Telegram.

Президент Гвінеї-Бісау Умару Сісоку Ембало став першим лідером африканської держави, який відвідує нашу країну після 24 лютого. Радий вітати в Україні! - написав Зеленський.

З Президентом Гвінеї-Бісау Умару Сісоку Ембало обговорили зусилля України для подолання глобальної продовольчої кризи. А також шляхи спрощення виходу нашого бізнесу на ринки африканських країн.

Домовилися про подальшу співпрацю на рівні міжнародних організацій заради закінчення злочинної російської агресії та відновлення миру.

Дякую за предметні переговори!

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський 14 лютого вперше зустрінеться з німецьким канцлером Шольцем Зеленський 14 лютого вперше зустрінеться з німецьким канцлером Шольцем
В ОП наголосили, що Німеччина є одним із ключових партнерів і союзників України.
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Loading...
Load next