У кремлі заявили, що без участі рф зернова угода буде більш «ризикованою і небезпечною»

У кремлі заявили, що без участі рф зернова угода буде більш «ризикованою і небезпечною»

Без участі росії угода щодо вивезення зерна з портів України «навряд чи буде реалізована». Угода набуває більш «ризикованого, небезпечного і негарантованого» характеру. Таку заяву на брифінгу зробив прессекретар путіна Дмитро Пєсков. Повідомляє «Інтерфакс».

В умовах, коли росія говорить про неможливість гарантувати безпеку судноплавства у зазначених районах, така угода навряд чи реалізована, і вона набуває іншого характеру: більш ризикованого, небезпечного і негарантованого, – заявив Пєсков.

При цьому, за його словами, Україна нібито йшла до зриву угоди.

Пєсков також додав, що росія по дипломатичній лінії продовжує контакти з Туреччиною та ООН щодо зернової угоди. Назвати умови росії для можливого продовження зернової угоди Пєсков не зміг, сказавши, що це «непросте питання».

Нагадаємо, що до Києва приїхав прем’єр-міністр Чехії.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві
Російський президент відкинув ідею Володимира Зеленського зустрітися на окупованому Донбасі. Своєю чергою Путін сказав, що прийме президента України в Москві в будь-який зручний для нього час.
Росія звернулася в ЄСПЛ зі скаргою проти України за 10 групами звинувачень Росія звернулася в ЄСПЛ зі скаргою проти України за 10 групами звинувачень
Росія звинувачує Україну в загибелі людей на Донбасі, в катастрофі Boeing MH1 та дискримінації російськомовних. РФ вимагає, щоб Європейський суд з прав людини втрутився у розгляд цих справ.
Скандал на засіданні ТКГ: Росія зірвала роботу гуманітарної підгрупи щодо Донбасу Скандал на засіданні ТКГ: Росія зірвала роботу гуманітарної підгрупи щодо Донбасу
Російська Федерація у ТКГ зриває роботу гуманітарної підгрупи, залучаючи до переговорів терористів. Вони заявили про залучення до переговорів Маї Пирогової, засудженої в Україні за тероризм.
Loading...
Load next