Україна веде переговори про ЗРК, щоб збивати іранські ракети – Єрмак

Україна веде переговори про ЗРК, щоб збивати іранські ракети – Єрмак

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що українці навчилися збивати іранські дрони зі стрілецької зброї, а нині Україна веде переговори щодо отримання зенітно-ракетних комплексів, щоб протистояти іранським ракетам. Написав Єрмак у Telegram.

Війна – шахова партія. 12 з 13 іранських дронів-камікадзе наші воїни збили за ніч.

Росія робила ставку на раптовість застосування і дороговизну знищення для нас цих "бляшанок" засобами ППО. Але дуже швидко були знайдені рецепти, основним інгредієнтом яких є стрілецька зброя.

Зараз ми активно ведемо діалог щодо постачання сучасних ЗРК, над цим працюємо щодня. Ми отримаємо їх, бо дехто сподівається завезти з Ірану ракети, щоб продовжити терор нашої країни, - пише Єрмак.
 

Голова ОП зазначив, що у військових шахах Україна повинна бути на крок попереду.

За його словами, бажання росії отримати іранські ракети лише підтверджує роботу санкцій – наразі військова машина рф стає залежною від підсанкційного Ірану та від залишків радянських танків, які їм допомагає ремонтувати Білорусь.

Єрмак підкреслив, що Україна робить усе можливе і неможливе для пришвидшення поставок сучасного озброєння і збереже свою енергетику, попри мрії росії знищити українців.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Єрмак назвав умови для завершення війни до зими (відео) Єрмак назвав умови для завершення війни до зими (відео)
Для перемоги Україні потрібно більше зброї.
Боротьба за Маріуполь не закінчується, — Андрій Єрмак Боротьба за Маріуполь не закінчується, — Андрій Єрмак
Військово-політичне керівництво країни перебуває на постійному зв’язку з бійцями, які залишаються в Маріуполі, і отримує інформацію про ситуацію в місті з перших вуст.
"Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає "Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає
У соцмережі з'явилося відео із чоловіком, схожим на члена Наглядової ради «Укрзалізниці» та блогера Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину.
Loading...
Load next