путін, який обстрілює енергетику України, каже, що з "теплотою" відноситься до українців

путін, який обстрілює енергетику України, каже, що з "теплотою" відноситься до українців

Російський диктатор володимир путін, попри обстріли української інфраструктури, продовжив свою маячню про любов до українського народу. Повідомляє прокремлівське видання "РИА Новости"

Ситуацію в Україні її так звані друзі довели до тієї стадії, коли вона стала смертоносною для росії і самовбивчою для українського народу.

Ми бачимо це за характером бойових дій. Просто дивно, що там відбувається.

Наче українців не існує. Кидають як у топку і все. Саме Україна і український народ і є головна жертва навмисного розгону ненависті до росіян, до росії.

У Росії все рівно навпаки. Ми завжди з повагою і теплотою ставилися і ставимося до українського народу, так було і є, незважаючи на сьогоднішнє трагічне протистояння.

 Нагадаємо, що Ердоган погодився з путіним, що зерно для бідних країн Африки має бути безоплатним.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Байден обговорить майбутню зустріч з Путіним на саміті НАТО Байден обговорить майбутню зустріч з Путіним на саміті НАТО
Він зробить це за закритими дверима.
Loading...
Load next