Резніков анонсував новий пакет допомоги від США

Резніков анонсував новий пакет допомоги від США

Міністр оборони України Олексій Резніков анонсував черговий пакет допомоги Україні від США. Про це він повідомив під час брифінгу.

Думаю, що сьогодні ми з вами почуємо, як Америка прокинеться, проголошення нового чергового пакету допомоги Україні від США, якраз за підписом президента Байдена. І там ми почуємо приємні новини. Я їх знаю, але почекаємо офіційного оголошення, – повідомив Резніков.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next