"Цинічна відповідь на наші успіхи на фронті": Зеленський показав відео з місця удару армії рф по Миколаєву (відео)

"Цинічна відповідь на наші успіхи на фронті": Зеленський показав відео з місця удару армії рф по Миколаєву (відео)

Президент України Володимир Зеленський сьогодні у Telegram показав відео наслідків удару армії рф по житловій багатоповерхівці у Миколаєві, зазначивши, що це цинічна відповідь держави-терориста на успіхи українських захисників на фронті.

Миколаїв. Цинічна відповідь держави-терориста на наші успіхи на фронті. Удар по п’ятиповерховому житловому будинку. Зруйновано з 5-го по 1-й поверх. На жаль, є загиблі й поранені, - зазначив Зеленський.

Пошуково-рятувальні роботи тривають, додав він.

росія не полишає своєї мерзенної тактики. А ми не полишаємо нашої боротьби. Окупанти відповідатимуть за кожен злочин проти України та українців, - наголосив Глава держави.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Росія вкотре цинічно звинуватила Україну в обстрілі прикордонного пункту Росія вкотре цинічно звинуватила Україну в обстрілі прикордонного пункту
Раніше Росія вже звинувачувала Україну в обстрілі в Ростовській області.
Loading...
Load next