Зеленський призначив Венедіктову послом України у Швейцарії

Зеленський призначив Венедіктову послом України у Швейцарії

Президент Володимир Зеленський призначив колишнього Генерального прокурора Ірину Венедіктову послом України у Швейцарії. Відповідний указ №786/2022 опубліковано на сайті глави держави.

Призначити Венедіктову Ірину Валентинівну надзвичайним і повноважним послом України в Швейцарській Конфедерації, – ідеться в указі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Венедіктова змінила прокурора, який тричі закривав справу "Роттердам+" Венедіктова змінила прокурора, який тричі закривав справу "Роттердам+"
Генпрокурорка України Ірина Венедіктова замінила старшого групи прокурорів у кримінальному провадженні "Роттердам+" Віталія Пономаренка, який вже тричі закривав цю справу.
МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО
Міністерство закордонних справ затвердило кандидатуру українського посла при НАТО та працює над його відправкою до Брюсселю.
Венедіктова розповіла, чи відкриють проти Медведчука кримінальне провадження Венедіктова розповіла, чи відкриють проти Медведчука кримінальне провадження
Генеральний прокурор України, Ірина Венедіктова розповіла, чи буде відкриватись кримінальне провадження щодо проросійського депутата та кума Путіна - Віктора Медведчука. Зокрема посадовиця також зазначила, що "бачить перспективу в цій справі".
Loading...
Load next