Україна зможе повернути Крим на початку зими, а війна закінчиться у травні - Міноборони

Україна зможе повернути Крим на початку зими, а війна закінчиться у травні - Міноборони

Збройні Сили України зможуть повернути тимчасово окупований Крим уже на початку цієї зими. При цьому війна між росією та Україною завершиться до кінця весни. Такі прогнози в інтерв'ю Sky News дав заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов.

Усередині суспільства в Україні є рішення, що ми йдемо до кінця. Неважливо, який сценарій лежить на столі. Люди заплатили багато крові, багато зусиль за те, чого ми вже досягли, і всі знають, що будь-яка затримка чи заморожений конфлікт – це лише продовження цієї війни проти існування України як нації, – заявив Гаврилов.

Коментуючи перспективи мирних переговорів із росією, заступник міністра оборони заявив, що вони відбудуться лише після того, як росія повністю покине територію України, у тому числі територію Криму та частини сходу країни.

Нагадаємо, що лише за 6 днів до Горлівки доставили близько 500 поранених мобілізованих рф – Генштаб.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ "Це створює хаос в їхніх власних силах": Подоляк розповів про тактику контрнаступу ЗСУ
За його словами, найближчими місяцями інциденти на російських базах і складах на окупованих територіях можуть продовжитися.
Loading...
Load next