Післявоєнна відбудова України обійдеться в 500-600 мільярдів євро — Світовий банк

Післявоєнна відбудова України обійдеться в 500-600 мільярдів євро — Світовий банк

Віцепрезидентка Світового банку Анна Б’єрде в інтервʼю австрійській газеті Die Presse заявила, що післявоєнна відбудова України коштуватиме близько 500-600 мільярдів євро.

Раніше ми опублікували цифру, розраховану спільно з Європейською комісією та українським урядом. Скільки потрібно грошей, щоб відбудувати Україну, а також привести її до європейських стандартів, наприклад у плані енергоефективності. Станом на початок червня це було близько 350 млрд євро, — заявила Б’єрде.

Вона додала, що зараз ця цифра значно збільшилася:

Це точно зростання до 500-600 млрд євро, — додала віцепрезидентка Світового банку.

Нагадаємо, що Подоляк закликав росіян забути про Бахмут та почати готуватися до Ялтинського трибуналу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Міністерства, Пентагон, NASA та Світовий банк: перший день візиту Зеленського у США Міністерства, Пентагон, NASA та Світовий банк: перший день візиту Зеленського у США
Окрім зустрічі з очільником Білого дому, Зеленський завітає до Вашингтона, Чикаго та Сан-Франциско. Зокрема, у Чикаго український президент зустрінеться з українською діаспорою.
Янукович програв апеляцію й досі знаходиться під заочним арештом
Київський апеляційний суд розглянув скаргу на заочний арешт Януковича у справі про захоплення влади. Однак, скаргу його адвокатів, як і два інші клопотання було відхилено.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next