ЄС планує запровадити санкції проти родини Кадирова – Bild

ЄС планує запровадити санкції проти родини Кадирова – Bild

Європейський союз планує запровадити санкції проти російських політичних діячів, серед яких також є родина голови Чечні рамзана кадирова. Про це пише Bild.

Брюссель незабаром ухвалить рішення про подальші санкції проти чиновників і політиків рф після ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України. Зокрема, санкції стосуватимуться родини голови Чечні рамзана кадирова. ЄС вніс до переліку обмежень двох дочок і двоюрідного брата кадирова.

Bild зазначає, що кадиров призначив свою старшу дочку 23-річну Айшат так званим "міністром культури" в Чечні. До того ж жінка також володіє домом моди "Firdaws".

Загалом у списку буде 136 осіб, включно з 20 депутатами державної думи росії, 22 членами ради федерації рф і трьома віцепрем'єрами.

Обмеження також торкнуться десяти російських суддів і семи чиновників і російських губернаторів, що причетні до депортації дітей. У списку також є 31 офіцер – що несуть відповідальність за ракетні обстріли по українських об'єктах та інфраструктурі.

Нагадаємо, що Мінкульт оскаржить рішення суду щодо будівлі "Квіти України".

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Кулеба заявив, що пакет "важких для Росії" санкцій від ЄС вже готовий Кулеба заявив, що пакет "важких для Росії" санкцій від ЄС вже готовий
Наголошується, що ЄС докладе додаткових зусиль для політичної та фінансової підтримки України.
Loading...
Load next