Нова хвиля наступу росії може бути в лютому - Резніков

Нова хвиля наступу росії може бути в лютому - Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю The Guardian припустив, що нову хвилю наступу росія може готувати на лютий 2023 року, коли пройдуть навчання мобілізовані в жовтні росіяни.

Резніков зазначив, що після часткової мобілізацію в росії, де в жовтні було призвано близько 300 тисяч росіян, половину відправили в якості “гарматного м’яса” для посилення позицій при наступі та заміни втрат в особовому складі.

Інша частина мобілізованих, приблизно 150 тисяч, відправилася на навчання. Для підготовки необхідно щонайменше три місяці. Це означає, що ймовірно вони намагатимуться розпочати нову хвилю наступу в лютому, як і рік тому. Це їх план, – розповів Резніков.

Також він додав, що, швидше за все, росія не припинить мобілізацію населення і далі намагатиметься якомога більше людей кидати на передову.

Нагадаємо, що Європарламент визнав Голодомор в Україні геноцидом.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков
Резніков вважає, що повномасштабна війна в Україні обернеться кризою й для Європи.
Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну Ексрадник Путіна повідомив, коли Росія може почати новий наступ на Україну
Андрій Ілларіонов, колишній радник російського президента Володимира Путіна попередив, що РФ вже після липня 2021 року може почати нове вторгнення до України. Однак цього разу вже з півдня.
Росія відреагувала на заяву The Washington Post про можливий наступ на Україну Росія відреагувала на заяву The Washington Post про можливий наступ на Україну
У МЗС Росії наголосили, що "США проводять спецоперацію із нагнітання обстановки навколо України з перекладанням відповідальності на Росію».
Loading...
Load next