Сунак закликав ігнорувати пропозиції росії щодо припинення вогню

Сунак закликав ігнорувати пропозиції росії щодо припинення вогню

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак закликав світових лідерів ігнорувати будь-які пропозиції росії про перемир'я, доки вона не виведе свої війська з України. Про це він повідомив під час виступу на саміті Об'єднаного експедиційного корпусу в Латвії. Повідомляє Sky News.

Нам має бути ясно, що будь-який односторонній заклик росії до припинення вогню абсолютно безглуздий у нинішньому контексті. Я думаю, що це був би неправдивий виклик, він був би використаний росією для перегрупування, посилення своїх військ. І поки вони не підуть із завойованої території, не може і не повинно бути жодних реальних переговорів.

Натомість за його словами, потрібно продовжувати фокусуватися на «зниженні здатності росії перегрупуватися та поповнювати запаси». Це містить «відстеження всіх ланцюжків поставок та усунення міжнародної підтримки», зокрема, «рішучу» критику Ірану за постачання безпілотників рф.

Нагадаємо, що "російські військові розробляють плани масованих піхотних атак", – Подоляк.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
"Росія хоче, щоб ми боялися": Зеленський про ескалацію на кордонах "Росія хоче, щоб ми боялися": Зеленський про ескалацію на кордонах
Збільшення кількості російських військ на кордоні з Україною – це лише спроба Росії залякати Захід. Повномасштабного вторгнення не передбачається.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next