Росія заявила, що відводить війська від українських кордонів (відео)

Росія заявила, що відводить війська від українських кордонів (відео)
Частина контингенту повертається у місця постійної дислокації.

У Міноборони РФ заявили про початок відведення підрозділів Західного та Південного військових округів у місця постійної дислокації. 

Підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони, — головний речник Міністерства оборони Російської Федерації Ігор Конашенков.

У Міністерстві оборони країни-агресора заявили про завершення навчань і назвали цей день таким, що "увійде в історію", дорікнувши Заходу.

Крім того, спікерка російського МЗС Марія Захарова написала у соумережі "Посоромлені та знищені без жодного пострілу", говорячи про те, що саме на це число західні ЗМІ "призначили дату вторгнення РФ в Україну".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні "Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні
З кінця жовтня 2021 року Росія стягує війська до українських кордонів.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
Loading...
Load next