Україна та український народ надихають увесь світ, - Байден (відео)

Україна та український народ надихають увесь світ, - Байден (відео)

Президент США Джо Байден оприлюднив у Twitter відео за підсумками візиту президента України Володимира Зеленського.

Україна та український народ надихають не лише нас — вони надихають світ. Для мене було честю приймати президента Зеленського в Білому домі, — написав Байден.

Зеленський подякував президенту США у відповідь.

Для мене було честю відвідати США, звернутися до американського народу та Конгресу, зустрітися з лідером країни, яка допомагає нам вистояти. І перемогти! Цей візит показав: наші держави разом стоять на стороні добра, демократії та справедливості. Разом творять майбутнє, — зазначив президент України.

Нагадаємо, що "Україна планує розширити сферу впливу в світі", – Зеленський.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак анонсував можливу зустріч президентів України та Сполучених Штатів Володимира Зеленського і Джо Байдена, яка може відбутись вже найближчим часом.
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
Україна і США працюють над організацією зустрічі президентів – Маркарова (відео) Україна і США працюють над організацією зустрічі президентів – Маркарова (відео)
Посол України в США Оксана Маркарова заявила, що посольства України та Сполучених Штатів працюють над організацією зустрічі Джо Байдена та Володимира Зеленського.
Loading...
Load next