Сьогодні відбудеться зустріч у "Рамштайн"

Сьогодні відбудеться зустріч у "Рамштайн"

Союзники НАТО зберуться сьогодні в Рамштайні, в Німеччині, щоб обговорити військову допомогу Україні. Група країн-учасниць вже пообіцяла домогтися "безпрецедентних" постачань озброєнь.

У центрі уваги – питання про танки Leopard 2 – вони стоять на озброєнні багатьох країн, які висловлюють готовність відправити їх Україні, але для передачі може бути потрібний дозвіл країни-виробника, Німеччини.

Нагадаємо, що Велика Британія передасть Україні 600 ракет Brimstone.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Німеччина несе моральну відповідальність": посол закликав ФРН терміново розблокувати постачання озброєння до України "Німеччина несе моральну відповідальність": посол закликав ФРН терміново розблокувати постачання озброєння до України
Український дипломат вважає, що небажання Берліна надавати зброю Києву може негативно відбитися на відносинах обох країн.
"Чому Берлін постачає зброю Єгипту, але не Україні?": лідер німецьких "Зелених" розкритикував уряд Німеччини "Чому Берлін постачає зброю Єгипту, але не Україні?": лідер німецьких "Зелених" розкритикував уряд Німеччини
Співголова німецької партії "Зелених" Роберт Габек розкритикував німецький уряд за те, що він більше дбає про посилення безпеки Єгипту, а не України.
Loading...
Load next