Підтримуємо українців без жодних "якщо" і "але", - глава Єврокомісії перед самітом Україна-ЄС

Підтримуємо українців без жодних "якщо" і "але", - глава Єврокомісії перед самітом Україна-ЄС

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн заявила напередодні саміту Україна-ЄС, який відбудеться наступного тижня, що Україна має безумовну підтримку з боку ЄС, і що вона повинна виграти війну, аби захистити європейські цінності. Пише Reuters.

Ми стоїмо на боці України без жодних "якщо" і "але", - сказала фон дер Ляєн.

Промову вона виголосила виступаючи в суботу на заході своєї партії, Християнсько-демократичного союзу (ХДС), в Дюссельдорфі у Німеччині.

Україна бореться за наші спільні цінності, вона бореться за повагу до міжнародного права і принципів демократії, і саме тому Україна повинна виграти цю війну, - сказала вона.

Фон дер Ляєн та її колеги-комісари ЄС планують відвідати Україну на початку лютого, щоб провести консультації з урядом України. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У вівторок Верховна Рада розгляне важливі законопроєкти У вівторок Верховна Рада розгляне важливі законопроєкти
Так на засіданні 30 листопада розглянуть звіт ТСК “слуг”, податкові зміни й “Вовину тисячу”.
Перша бійка після канікул у Раді: Тищенко напав на Лероса (відео) Перша бійка після канікул у Раді: Тищенко напав на Лероса (відео)
Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко намагався стягнути з парламентської трибуни позафракційного депутата Гео Лероса.
Депутати збирають підписи для звільнення Степанова
У Верховній Раді депутати почали збирати підписи для звільнення міністра охорони здоров'я - Максима Степанова. Вже зібрали 90 підписів з необхідних 150.
Loading...
Load next