2023 обовʼязково буде роком нашої перемоги, - Зеленський

2023 обовʼязково буде роком нашої перемоги, - Зеленський

Президент Володимир Зеленський у неділю провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача й висловив упевненість у перемозі України у війні в 2023 році. Йдеться на сайті президента.

Під час засідання було заслухано доповіді командувачів військ щодо оперативної обстановки на фронті, зокрема на Донецькому напрямку та на півдні. Також було розглянуто інформацію від розвідки про ймовірні дії ворога на найближчий період.

Учасники засідання обговорили забезпечення ключових потреб сил оборони України в основних зразках озброєння, військової техніки та боєприпасів для проведення операцій, запланованих на 2023 рік.

А ще приділили увагу виробництву, постачанню та ремонту озброєння, військової техніки й боєприпасів для потреб сил оборони України.

Крім того, члени Ставки розглянули питання вдосконалення системи індивідуальної та колективної підготовки особового складу підрозділів.

2023-й має бути й обовʼязково буде роком нашої перемоги! - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, що Польща передає Україні ще 60 танків.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін
Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що загрози масованого вторгнення «завтра чи післязавтра» Росії в Україну наразі немає, але нам слід готуватися до ескалації та підняття Путіним ставок у його геополітичній грі.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next