Україні нададуть броньовані машини Wisent 1 MC

Україні нададуть броньовані машини Wisent 1 MC

Україні нададуть спеціальні броньовані машини Wisent 1 MC. Вони допоможуть військовим проривати мінні поля. Про це оголосили компанії Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft (FFG) та Pearson Engineering.

Поєднання зовнішнього обладнання з Wisent 1 було доведено обома компаніями, причому системи надані в основному збройним силам Данії разом з низкою інших кінцевих користувачів. Кількість таких машин, яку отримає Україна, не уточнюють.

БМП Wisent 1 має модифікований корпус танка Leopard 1. Вона також оснащена високим балістичним захистом і захистом від мін, що гарантує максимально можливу безпеку екіпажу.

За сприяння Федерального уряду Німеччини обладнання буде доставлено в Україну протягом 2023 року на умовах UOR.

 

Читайте також
Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві
Депутат Микола Тищенко за проведення скандальної вечірки на честь дня народження дружини у київському готелі під час локдауну отримав догану від своїх колег з партії "Слуга народу" у Верховній Раді.
У Львові провели чергове соцопитування серед містян напередодні місцевих виборів
Фахівці Центру з інформативних проблем територій зазначають, що зараз дещо змінилися вподобання людей до представників політичних сил на місцевих виборах."Покращилася позиція в «Батьківщини», в «Євр
Loading...
Load next