росія готується до максимальної ескалації, яка може статися у найближчі тижні - Данілов

росія готується до максимальної ескалації, яка може статися у найближчі тижні - Данілов

росія готується до серйозної ескалації у війні проти України, яка може статися вже у найближчі тижні. Про це в інтерв'ю Sky News заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

росія готується до максимальної ескалації. Вона збирає все можливе, проводить навчання та тренування, – заявив Данілов.

За його словами, наразі очікуються будь-які можливі сценарії розвитку подій. Секретар РНБО не виключив, що росіяни можуть розпочати наступ на Україну з півдня, сходу та півночі, як це було 24 лютого 2022 року.

Ми розуміємо, що все на столі... Я можу сказати, що ми не відкидаємо жодного сценарію в найближчі два-три тижні, - зазначив Данілов.

Він також додав, що приблизно половина з понад 320 тисяч солдатів, яких мобілізували в росії, братиме участь у новому масштабному наступі.

Ми пройшли через великий складний період, але я впевнений, що головні бої ще попереду, і вони відбудуться цього року протягом двох-трьох місяців. Це будуть визначальні місяці у війні, - додав Данілов.

Нагадаємо, що ексглава Пентагону закликав надати Україні винищувачі та ATACMS.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Loading...
Load next