Нетаньягу "вивчає" можливість передачі "Залізного купола" Україні

Нетаньягу "вивчає" можливість передачі "Залізного купола" Україні

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що розглядає питання щодо надання Україні військової допомоги, включаючи ізраїльську систему протиповітряної оборони "Залізний купол". Сказав Біньямін Нетаньягу в інтерв'ю CNN, "The Kyiv Independent".

Ну, я, звісно, вивчаю це (можливість відправки Ізраїлем "Залізного купола" в Україну – ред.).

Нетаньягу також заявив, що розгляне можливість посередництва між Україною та росією, якщо про це попросять обидві країни та Вашингтон.

Якщо мене попросять усі зацікавлені сторони, я, звісно, розгляну це, але я не втручатимуся, – сказав Нетаньягу, додавши, що посередництво вимагає "правильного часу та правильних обставин".

У березні Україна попросила попередника Нетаньягу Нафталі Беннета виступити посередником у переговорах із росією, але дипломатичні зусилля не дали жодних результатів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Надання "Залізного купола" Україні: Зеленський прокоментував інформацію про можливі поставки (відео) Надання "Залізного купола" Україні: Зеленський прокоментував інформацію про можливі поставки (відео)
Питання постачань "Залізного куполу" можуть почати обговорювати вже під час візиту делегації Міноборони США в Україну.
Прем'єр-міністр Ізраїлю запропонував провести російсько-український саміт в Єрусалимі Прем'єр-міністр Ізраїлю запропонував провести російсько-український саміт в Єрусалимі
Нафталі Беннетт запропонував президенту Росії Володимиру Путіну провести російсько-український саміт в Єрусалимі. Це трапилося під час їхньої зустрічі в жовтні 2021 року.
Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією Україна запропонувала ізраїльському прем'єру стати посередником у переговорах з Росією
Українська влада запропонувала прем'єр-міністру Ізраїлю Беньяміну Нетаньягу стати посередником на переговорах між Києвом та Москвою.
Loading...
Load next