Україна не буде завдавати ударів по території росії новими ракетами, - Резніков

Україна не буде завдавати ударів по території росії новими ракетами, - Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна не використовуватиме зброю більшої дальності, яку обіцяли Сполучені Штати, для ударів по території росії. Пише Reuters.

Ми завжди офіційно заявляємо нашим партнерам, що не будемо використовувати зброю, надану іноземними партнерами, для обстрілу російської території. Ми обстрілюємо тільки російські підрозділи на тимчасово окупованій українській території, - вчергове наголосив міністр.

Речник Пентагону Пет Райдер у п'ятницю, 3 лютого, повідомив, що ракети GLSDB дальністю до 150 км увійдуть до нового пакету допомоги Україні від США.

Пізніше на сайті Міністерства оборони США оприлюднили повний список озброєння, яке увійде у пакет військової допомоги для України. Він включає протитанкові ракети, артилерійські боєприпаси, а також звичайні та далекобійний ракети для HIMARS, бронетранспортери та іншу техніку.

Нагадаємо, що Табачника, Клюєва, Клименка та інших позбавили українського громадянства.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков Наступ Росії спричинить появу від 3 до 5 мільйонів українських біженців - Резніков
Резніков вважає, що повномасштабна війна в Україні обернеться кризою й для Європи.
Резніков пояснив ситуацію з "Байрактаром" Резніков пояснив ситуацію з "Байрактаром"
За його словами, це український безпілотний апарат.
Росії відреагувала на заяву українського посла щодо ядерного статусу України Росії відреагувала на заяву українського посла щодо ядерного статусу України
Міністерство закордонних справ Росії вважає, що заява українського посла щодо відновлення ядерного статусу України - "це спроба шантажу". На реакцію російська сторона спромоглась майже через 2 тижні після заяви дипломата.
Loading...
Load next