Рада призначила Клименка головою МВС та затвердила призначення Малюка головою СБУ

Рада призначила Клименка головою МВС та затвердила призначення Малюка головою СБУ

Верховна Рада призначила на посаду міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, який до того виконував обов'язки голови МВС.

Рада призначила Клименко І.В. на посаду міністра внутрішніх справ України. Представляв пана Клименко Прем’єр-міністр. Без Президента та інших. За відповідну постанову проголосували 321 депутатів, - повідомив нардеп.

Також  ВРУ затвердила призначення головою Служби безпеки України (СБУ) Василя Малюка, який до цього був виконувачем обов'язків очільника спецслужби.

Головою СБУ призначено генерала Василя Малюка. Верховна Рада затвердила відповідне подання Президента України, - повідомив Гончаренко.

 Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ
Колишній керівник Офісу Президента України Андрій Богдан, підтвердив чутки про те, що Володимир Зеленський справді пропонував активістові Сергію Стерненку очолити управління Служби безпеки України в Одесі.
СБУ затримала «ексчиновницю ЛНР», яка приїхала жити в Україну СБУ затримала «ексчиновницю ЛНР», яка приїхала жити в Україну
СБУ затримала «ексчиновницю «ЛНР», керівницю так званого «управління культури, молоді та спорту» м. Довжанськ, яке тимчасово окуповане терористами. Їй готується повідомлення про підозру.
СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС
Служба безпеки України викрила і затримала колишнього співробітника так званої «спецслужби» терористів «МДБ ЛНР», який мав можливість передавати закриту інформацію представникам терористів.
Loading...
Load next