Київ починає роботу над виконанням ухвалених на саміті Україна-ЄС рішень - віцепрем'єр

Київ починає роботу над виконанням ухвалених на саміті Україна-ЄС рішень - віцепрем'єр

Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина повідомила, що відправилася до Брюсселя для роботи над виконанням рішень, ухвалених на саміті Україна-ЄС. Про це написала Стефанішина у Twitter і повідомила про перші проведені зустрічі.

Уже в Брюсселі, щоб працювати над виконанням рішень, ухвалених на саміті Україна-ЄС минулого тижня, - написала Стефанішина.

На саміті Україна-ЄС, який відбувся в Києві, наша держава підтвердила свою рішучість якнайшвидше розпочати переговори про вступ до ЄС і очікує на відповідні рішення з боку Європейської комісії та Європейської ради.

Нагадаємо. що "рф програє, а перемога змінить весь світ" - Зеленський під час виступу у парламенті Британії (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Президент Литви виступає за надання європейської перспективи Україні Президент Литви виступає за надання європейської перспективи Україні
Президента Литви Гітанас Науседа вважає, що важливо надати європейську перспективу асоційованим країнам - Україні, Сакартвелу та Молдові. За словами Президента, інтеграція до внутрішнього ринку ЄС стала б своєчасним стимулом для асоційованих партнерів, тоді як іншу інтеграцію можна запропонувати іншим країнам Східного партнерства відповідно до їх потреб.
"Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео) "Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео)
Журналіст запевняє, що Європейський Союз приречений на розпад. Він також прогнозує, що цьому завадить США.
Loading...
Load next