"рф програє, а перемога змінить весь світ" - Зеленський під час виступу у парламенті Британії (відео)

"рф програє, а перемога змінить весь світ" - Зеленський під час виступу у парламенті Британії (відео)
Президент України прибув до Великої Британії 8 лютого, його зустрів прем'єр-міністр Ріші Сунак.

росія програє у повномасштабній війні яку розпочала, і ця перемога змінить весь світ. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу у британському парламенті.

Ми знаємо, що росія програє і ми по-справжньому знаємо, що перемога змінить весь світ, і такі зміни - те, що було необхідно світу вже давно. І ми знаємо, що Британія йде разом з нами. Це буде перемога над самою ідеєю війни. І будь-хто, будь-який агресор знатиме, що з ним станеться, якщо він коли не будуть спробує атакувати світову безпеку, світовий порядок, - сказав Зеленський.

Президенту України Володимиру Зеленському аплодували стоячи на початку його історичного звернення до британського парламенту під час неоголошеного візиту до Великої Британії.

Нагадаємо, що "Танки мають захистити Україну від весняного наступу", - віцеканцлер Німеччини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський зустрівся з Джонсоном у межах Мюнхенської конференції Зеленський зустрівся з Джонсоном у межах Мюнхенської конференції
Джонсон заявив, що у разі вторгнення до України Велика Британія запровадить санкції, а потім відкриє "матрьошку".
"Це година слави України!", — виступ Бориса Джонсона у Верховній Раді (відео) "Це година слави України!", — виступ Бориса Джонсона у Верховній Раді (відео)
Прем'єр Великої Британії оголосив новий пакет підтримки для України.
Loading...
Load next