Міноборони перезавантажить антикорупційне управління і запровадить механізм громадського контролю, - Резніков

Міноборони перезавантажить антикорупційне управління і запровадить механізм громадського контролю, - Резніков
На ініціативу Резнікова вже відгукнулось 17 експертів.

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що Міноборони перезавантажить антикорупційне управління і запровадить механізм громадського контролю. 

Щодо попередження і запобігання корупції. Діємо наразі по наступних напрямках. Перший. Перезавантажуємо антикорупційне управління Міноборони. Шукаємо кадри. Другий. Формуємо громадський антикорупційний механізм, відкриті до співпраці, - написав він у Facebook.

Станом на 16:30,  8 лютого, Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що вже 17 експертів із різних громадських організацій відгукнулися на його ініціативу і виявили бажання долучитися до формування громадського антикорупційного органу.

Про залучення громадськості до процесів. 4 лютого мав зустріч з експертним середовищем. За результатами зустрічі вже 17 експертів із різних громадських організацій відгукнулися на мою ініціативу і виявили бажання долучитися до формування громадського антикорупційного органу. Післязавтра — 10 лютого — проводжу першу робочу зустріч з ініціативною групою. Всі процеси мають бути максимально відкриті. І головне — на шляху до перемоги ми не повинні загубити довіру одне до одного, - написав міністр.

Нагадаємо, що "рф програє, а перемога змінить весь світ" - Зеленський під час виступу у парламенті Британії (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
340 мільйонів доларів на підтримку України виділяє Канада – Міноборони 340 мільйонів доларів на підтримку України виділяє Канада – Міноборони
Ця посилена підтримка допоможе Україні зміцнити її безпеку та здатність захищатися від низки загроз, прокоментував міністр оборони України Олексій Резніков.
Резніков заявив, що розвідка не виявила доказів відведення російських військ від кордонів України Резніков заявив, що розвідка не виявила доказів відведення російських військ від кордонів України
16 лютого Міністерство оборони Росії заявило про відведення частини військ з окупованого Криму.
Резніков провів розмову з міністром оборони Білорусі: про що говорили Резніков провів розмову з міністром оборони Білорусі: про що говорили
Крім того, міністр оборони провів бесіду з послом Білорусі в Україні Ігорем Соколом.
Loading...
Load next