Жодних ознак того, що росія готується до миру, ні, вона готується до нового наступу, - Столтенберг

Жодних ознак того, що росія готується до миру, ні, вона готується до нового наступу, - Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив у середу, що зараз немає жодних ознак того, що росія готується до миру. Повідомляє Anadolu.

москва готується до нових військових наступів, - заявив Столтенберг, додавши, що на даний момент "немає жодних ознак того, що росія готується до миру".

Він також зробив зауваження щодо Китаю, заявивши, що країна суттєво нарощує свої збройні сили, у тому числі ядерну зброю, без прозорості.

Китайська повітряна куля над Сполученими Штатами підтверджує модель поведінки Китаю, - зазначив він.

Він додав, що бачить активізацію діяльності китайської розвідки у Європі, заявивши, що необхідно усвідомлювати постійний ризик китайської розвідки.

Нагадаємо, що Шольц запевнив Україну, що її майбутнє в Євросоюзі

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео) 5000 військовослужбовців НАТО: Столтенберг закликав Росію вивести війська з України, Грузії та Молдови (відео)
24 січня США та НАТО оголосили про готовність збільшити свої сили у Східній Європі.
Відведення військ Росії: НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму» Відведення військ Росії: НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму»
НАТО поки що не бачить реальної деескалації, але є підстави для «обережного оптимізму».
Loading...
Load next