Зеленський увів до складу Ставки нових очільників СБУ та МВС

Зеленський увів до складу Ставки нових очільників СБУ та МВС

Президент України Володимир Зеленський ввів до складу Ставки Верховного Головнокомандувача міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка та голову Служби безпеки України Василя Малюка. Повідомляє з посиланням на документ, опублікований на сайті Глави держави.

Затвердити у персональному складі Ставки Верховного Головнокомандувача таких осіб: Клименко Ігор Володимирович - міністр внутрішніх справ України та Малюк Василь Васильович - голова Служби безпеки України, - ідеться в указі.

Окрім того, Зеленський припинив членство у складі Ставки Верховного Головнокомандувача ексочільника МВС Дениса Монастирського, який загинув у авіакатастрофі в Броварах.

Нагадаємо, що Німеччина відновить виробництво боєприпасів для Gepard, що поставили Україні - міністр.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Гроші пішли, продані, спи***ні": "Схеми" оприлюднили розмови призначеного за Зеленського керівника підприємства "Енергоатома" про зрив запуску об'єкта в Чорнобилі "Гроші пішли, продані, спи***ні": "Схеми" оприлюднили розмови призначеного за Зеленського керівника підприємства "Енергоатома" про зрив запуску об'єкта в Чорнобилі
За даними журналістів, 28 грудня 2020 року у Києві відбулася нарада в офісі компанії "Атомпроектінжиніринг" - відокремленого підрозділу державної компанії НАЕК "Енергоатом", яка є оператором усіх українських атомних електростанцій.
Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео) Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео)
Столичні правоохоронці на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу, поблизу якого було обстріляно автомобіль Сергія Шефіра. Жодного підозрюваного поки не затримано.
Співробітники СБУ та НАБУ викрили "корупційний механізм" у Державній податковій службі (фото) Співробітники СБУ та НАБУ викрили "корупційний механізм" у Державній податковій службі (фото)
Як повідомляє Служба безпеки України, схема полягала у «покривані» шахраїв, які недоплачували податки, а також допомагали фіктивним підприємствам.
Loading...
Load next