Хорватія готується відправити Україні 14 гелікоптерів

Хорватія готується відправити Україні 14 гелікоптерів

Хорватія розпочала підготовку до відправки в Україну 14 гелікоптерів. Повідомляє Jutarnji List.

Розпочато підготовку до транспортування 14 гелікоптерів Збройних сил Хорватії в Україну, і що країна відправить 12 гелікоптерів типу МІ-8 MTV-1 та 2 гелікоптери типу MI-8.

Також повідомлялося, що гелікоптери пройшли необхідне технічне обслуговування в ангарах, де вони знаходилися, і будуть готові протягом 10 днів. Гелікоптери будуть доставлені спочатку до Польщі, а потім до України.

Тим часом хорватський уряд тримав у секреті військову підтримку України, а прем'єр-міністр Андрій Пленкович оголосив у листопаді, що в Україну буде відправлено 14 гелікоптерів.

Президент Зоран Міланович, відомий своїм неприйняттям відправки військової допомоги Україні, оцінив ситуацію "як мені все одно".

Нагадаємо, що "Московити й уральці": путін не виключив розвалу рф і появи етносів замість "русского народа".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна отримає від США гелікоптери - ЗМІ Україна отримає від США гелікоптери - ЗМІ
Американці планують передати Україні шість гелікоптерів, які раніше було віддано армії Афганістану, пишуть ЗМІ.
"Назвав би візит не "шарлатанством": Зеленський відреагував на слова президента Хорватії "Назвав би візит не "шарлатанством": Зеленський відреагував на слова президента Хорватії
Твіт Зеленського викликав бурхливі обговорення коментаторів.
Хорватія та Україна підписали декларацію про європейську перспективу Хорватія та Україна підписали декларацію про європейську перспективу
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Прем’єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем, який перебуває в нашій країні з візитом.
Loading...
Load next